DNS tesztelő készletek küldése különböző helyekre

Az EasyDNA egy nemzetközi DNS-tesztelő cég, és számos olyan esetet kezeljünk, ahol a vizsgálandó felek nem ugyanabban az országban találhatók. Mivel nagyszámú irodát működtetünk világszerte, képesek vagyunk szállítani a készletet a legközelebbi irodától a rendeltetési címig. Ez biztosítja, hogy a készlet gyorsabban érkezzen más helyre, mint Magyarországról. Ez az előnye egy olyan nemzetközi vállalatnak, mint az EasyDNA.

A szükséges kiegészítő készletnek a készlet rendeltetésétől függő adminisztrációs díj keletkezik. Minden kiadott készletnek saját egyedi referenciaszámmal kell rendelkeznie, és a vizsgálat csak akkor kezdődik meg, ha minden mintát megkaptak (hacsak másként nem állapodnak meg).

Készítsen saját DNS készletet

Egy alternatív lehetőség, amelyet fontolóra vehet, ha siet a teszt elvégzésével, vagy a felek olyan területeken tartózkodhatnak, amelyek kevésbé elérhetők a postai rendszernél, akkor most már elkészítheti saját DNS készletét. A készlet beállítása egyszerű és minimális költséggel végezhető. Takarítson meg időt és pénzt, és gyorsabb eredményeket kapjon! Kattints ide, hogy lássuk, hogyan hozhat létre saját DNS-készletet .

Bármely helyszínt vagy követelményt is nyújt, az EasyDNA megoldást talál arra, hogy segítsen Önnek a DNS-teszt elvégzésében minimális gondokkal és a lehető legrövidebb idő alatt. Bátran forduljon nemzetközi irodáinkhoz, hogy megvitassák az Ön igényeit.