Apasági tesztek legfontosabb jellemzői

 

Egyszerű

Teszt készletben lévő, steril  pálca segítségével, bárki elvégezheti a kényelmesen a saját otthonában, orvosi segítség nélkül a DNS minta gyűjtését. A csomagban mindent megtalál, amire szüksége lehet, minta vételére alkalmas eszközöket, utasításokat, beleegyezési nyilatkozat, és egy előre címzett borítékot is  a minták visszaküldéséhez.

Pontos

Apasági vizsgálat eredményei, mindenki számára nagyon fontos információkat tartalmaz, laboratóriumunk mindent megtesz, hogy a kapott eredmények a lehető legmegbízhatóbb legyen. Az apaság valószínűsítését, 99,99%, vagy ennél nagyobb pontosságú eredménnyel tudjuk igazolni az apaság kizárását pedig 100% pontossággal végezzük. Az anyai minta nélkül is végezhető  apasági vizsgálat.

Gyors

Az Otthoni apátsági teszt eredményeit a minták laboratóriumba érkezéstől számítva 3 – 5 munkanapon belül, készülnek el és elküldjük e-mailben, hacsak másképp nem kéri (felár ellenében vehető igénybe).
Megjegyzés: Csak akkor garantáljuk a szabványos vizsgálati időt, amikor a tesztelés kizárólag a hagyományos módon vett, nyálmintából történik. Lehetőséget biztosítunk egyéb diszkrét mintákból is  discreet sample elvégeztetni az apasági vizsgálatot.

Akkreditáció

Az EasyDNA a kezdetektől arra törekszik, hogy maximális pontossággal végezzen el minden DNS vizsgálatot. Az otthoni apasági teszteket egy ISO17025 akkreditált laboratóriuban vizsgáljuk meg, amik megfelelnek az összes szigorú kritériumnak és követelménynek. Minden vizsgálat a legszigorúbb irányelvek szerint történik, hogy ügyfeleinknek 100% -os nyugalmat biztosítsunk.

Rugalmas

Ön is elkészíthet saját teszt csomagját, vannak olyan speciális esetek amikor az ügyfelek nem tudják elérni a tesztkeszletünket. Tipikus  forgatókönyvek közé tartozik a sietség vagy a távoli helyszínen való tartózkodás, vagyis a készlet postai úton történő kiszállítása nem lehetséges. Az ügyfeleket mindig arra ösztönözzük,hogy az  általunk elkészített mintagyüjtő készletet használják. Igény esetén saját készletet is létrehozhat, amely lehetővé teszi, hogy azonnal összegyűjtse a mintákat és el is küldhesse részünkre.

Lehetősége van konzultálni genetikai  tanácsadóval

Genetikai tanácsadónk ideális lehet Önnek , ha bármilyen aggálya van a DNS-vizsgálati eredményekkel kapcsolatban. Megértik és értelmezik az eredmények minden aspektusát, segítenek megérteni bármely olyan technikai nyelvet, amelyet nem ismer, megválaszolja az összes kérdését vagy egyszerűen magyarázza az eredményeket. Miután megrendelte a szolgáltatást, a genetikai tanácsadó kapcsolatba lép Önnel, hogy egyeztesse a megbeszélés pontos dátumát és időpontját. Az eredményeket megvitató ülés a Skype-on keresztül történik. A genetikai tanácsadás plusz díj ellenében vehető igénybe.

Mi a különbség az otthoni teszt és a jegyzőkönyvezett apasági vizsgálat között
Why are our tests so cheap?
Why test the mother in a paternity test?