DNS egészségügyi vizsgálat: tudatosság általi felelősségvállalás

Az öregedés és olyan betegségek kialakulásának gondolata, mint a rák, ijesztő lehet, azonban ha betekintést nyerhet egyedi genetikai kódjába egy DNS egészségügyi vizsgálattal, megtudhatja, hogy milyen jelekre kell odafigyelnie, és megelőző intézkedéseket tud tenni. Az autoimmun betegségek legújabb genetikai tanulmányai által mindez lehetővé vált.

Bizonyos élettapasztalatok felkelthetik érdeklődésünket genetikai örökségünkről, és arról, hogy az hogyan hat egészségünkre életünk során. Sokan szeretnének tenni egészségükért, minimalizálni a betegségek kockázatát, és megvédeni magukat és szeretteiket. Az érdeklődés oka a családi kórtörténetben ismétlődő betegség is lehet, amely sok kérdést vethet fel bizonyos jövőbeli kockázatokról.

800x160  Final

Hogyan működik? Egy kis tudomány

A legújabb tudományos technológiát alkalmazva, a DNS-ben talált egypontos nukleotid polimorfizmusok (pont mutációk) kerülnek vizsgálatra és elemzésre, egy átfogó képet kialakítva genomjairól. Ezek az adatok rengeteg információt tartalmaznak arról, hogy mekkora eséllyel alakulhatnak ki Önnél súlyos betegségek, és ezt az újonnan megszerzett tudást kamatoztatni tudja majd életmódjával kapcsolatos döntései során.

Érintett betegségek és feltételei:

Eredmények

A részletes DNS-egészségügyi vizsgálati jelentés értékeli genetikai hajlamát a felvázolt körülményekre vonatkozóan, és várható életkorát is összehasonlítja a népesség átlagos várható élettartamával. Eredményeink megmutatják, hogy a 34 főbb betegségnek, mekkora a valószínűsége, hogy kialakulhat az élete során.

 A mintajelentés összefoglalójának megtekintése az alábbi képre kattintva:


Személyre szabott egészségügyi felülvizsgálat- meg van írva a génjeiben

Ha szeretne javítani életminőségén jobb döntések által, akkor erre a tesztre van szüksége. A mai fitnesz kultúrában sok időt és pénzt költenek diétákra és edzőtermi tagságra, de a tudás azzal kapcsolatban, hogy génjei alapján mennyire  fogékony a 34 legfőbb betegségre, jó kiindulópontként szolgálhat életmódváltása során. A DNS-ben tárolt információ és bizonyos betegségekre való genetikai hajlama felfedése által be fog tudni tervezni specifikus szűrővizsgálatokat, és jobban meg fogja érteni, hogy milyen életmódbeli változtatásokat szükséges alkalmaznia.

A tesztet rendkívül könnyű kivitelezni, mindent biztosítunk, amire csak szüksége lehet a mintavételhez. Rendelje meg a tesztkészletet készítse el a minta vételét és csak egyszerűen csak küldje vissza a mintáit, és 19-21 munkanapon belül e-mailben fogja kézhez kapni 33 oldalas jelentést. Tegyen még ma róla egy jobb, egészségesebb jövőért!

A DNS elemzés egy, a legmagasabb nemzetközi, ISO 17025 szabvány szerint működő laboratóriumban fog történni. Olvassa el feltételeinket a genetikai hajlam teszthez.

Konzultáljon eredményiről genetikai tanácsadónkkal!

A genetikai tanácsadás ideális, ha kétségei vannak DNS teszt eredményeiről. A genetikai tanácsadók minden szempontból megértik és tolmácsolják DNS teszt eredményeit maximalizálva saját-és hozzátartozója egészségét. A genetikai tanácsadás ideális olyan esetekben, amikor klinikai tesztet vagy egészségügyi tesztet választasz, de más tesztek esetében is kérhetsz tanácsadást, mint például rokonsági, prenatális vagy származási vizsgálatok. A genetikai tanácsadásért plusz költséget számolunk fel.

 

Fontos megjegyzés!

Tesztünk a mellrákra vonatkozóan csak korlátozott számú variánst vizsgál. Ha előfordult családodban mell- vagy petefészek rák, és olyan klinikai eredményre van szükséged, ami megerősíti, hogy a betegséget okozó variáns megtalálható-e a génedben, akkor a teljes BRCA 1 és 2 tesztet kell megrendelned. Tesztünk nem biztosít teljes génszűrést, és nem tekinthető klinikai vizsgálati eredménynek.

Genetikai tudástár

Összeállítottunk egy olyan, számos hasznos kifejezést tartalmazó genetika útmutató tudástárt. Tekintse meg genetikus szószedetünket .

Celiac Disease Genetic Testing
Lactose intolerance DNA test
Cancer Predisposition NGS Panel