Állat DNS tesztek

Easydna DNS tesztelési szolgáltatást kínál kutyáknak, macskáknak valamint más állatoknak is. A tesztek segítségével információt szerezhetnek az állatok eredetéről és genetikai egészségéről is.

More Info

Apasági tesztek

EasyDNA pontos és rendkívül megbízható apasági teszteket kínál megfizethető áron. Minden DNS-tesztet egy nemzetközileg akkreditált laboratóriumban elemzünk és garantáljuk az eredmények maximális megbízhatóságát 99,99% -os pontossággal.

More Info

Egészségügyi tesztek

Egészsége számos tényezőtől függ, ezek egyike a genetikai összetétel. A gének elemzése és az egyénekre gyakorolt ​​hatás megértése révén az egészségügyi tesztek segíthetnek az egészsége jobbá tételében.

More Info

Egyéb tesztek

Számos egyéb DNS-tesztet is kínálunk, mint például DNS-profil azonosítását, a genetikai ujjlenyomatokat és az expressz szolgáltatást.

More Info

Kapcsolati tesztek

A kapcsolati vizsgálatok megállapítják, hogy létezik-e biológiai kapcsolat az állítólagos rokonok között. Válassza ki a megfelelő tesztet, attól függően, hogy ki áll rendelkezésre a teszteléshez és mit szeretne megtudni.

More Info

Klinikai tesztek

EasyDNA klinikai tesztjei támogatni fogják az egészsége optimalizálásában, és orvosilag különböző módon lesznek segítségére attól függően, hogy milyen tesztet választ.

More Info

Kutya DNS tesztek

Kutya DNS tesztelési szolgáltatásaink segítik a kutyatulajdonosokat és tenyésztőket abban, hogy jobban megértsék és javítsák a kutyák életet és egészséget.

More Info

Származási tesztek

Szerezzen tudományos ismereteket származásáról a genealógia (genetikai családkutatás) segítségével.

More Info

Terhesség alatti vizsgálatok

A terhesség korai szakaszában lehetőség van non-invazív (magzati mintavétel nélküli), apasági és egyéb vizsgálatokra is amik tájékoztatást nyújtanak a baba egészségéről és neméről.

More Info