trukgaw1A LauraLynn egy írországi bölcsődék hospice, amely az életet korlátozó feltételekkel foglalkozik. A szervezet egyedüli célja a hospice és családjaik gyermekeinek palliatív ellátásának javítása. 1925-ben alapították a közelmúltban megnyitott LauraLynn Home szolgáltatást, amely ugyanolyan hihetetlenül magas színvonalú, mint a pácienseik, de a gyermek otthona kényelmében.

Szerettük volna kipróbálni a legjobb segítséget bármilyen módon. Ezért hozzájárultunk az új matracok megvásárlásához és a gyermek születésnapjainak támogatásához, hogy különleges napjukon legyenek annyira szórakoztatóak, és élvezhessék életüket a legteljesebb mértékben.

További információért kattintson ide .


trukgaw1A Children’s Book Bank egy torontói jótékonysági szervezet, amely ingyenes hátrányos háttérrel rendelkező írástudási felszereléseket kínál. Céljuk, hogy gyermekek számára olvasási anyagot biztosítsanak születésüktől tizenkét éves kortól. Olyan világban, ahol a legtöbben egyszerű dolgokat veszünk fel, mint például a természetes értelemben való olvasás képessége, frissíteni látjuk az emberek csoportját, akik keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a rossz háttérrel rendelkezők lehetőséget kapjanak arra, hogy elolvassák és továbbfejlesszék magukat.

250 fontot adományoztunk a könyvesbolt új olvasmányainak megvásárlása felé, mert igazán hittünk az ügyben. Mindenki, függetlenül attól, hogy honnan származik, jogában áll olvasni.

További információért kattintson ide .


trukgaw1A Biztonságosabb Internet Center sokaságot vagy forrásokat kínál a technológia felelősségteljes és biztonságos használatának ösztönzésére. A jótékonysági szervezetnek három fő szektora van; tudatosító központ; egy segélyvonal; és egy forródrótot, amelyben az interneten és a hívás helyszínén próbálják csökkenteni a bűnözői tevékenységet, ha zavaros vagy gyanítható, hogy ilyen vállalkozások előfordulnak.

Mi az EasyDNA-nál akartunk támogatni egy ilyen okot olyan korban, amikor az internet egyre gyorsabban bővül, mint korábban valaha, ezért a társadalombiztosítási számlákon keresztül felkérjük magunkat, hogy felhívjuk a figyelmet a Biztonságosabb internetnapra (SID). Reméljük, hogy növeljük az ilyen fontos, elterjedt kérdés elérését, és segítünk azoknak, akik már megtapasztalják.

További információért kattintson ide .