Díj 2013 és 2014

Az EasyDNA kivételesen jól teljesítette az elkötelezettségét és elkötelezettségét ügyfelei iránt. Az ügyfelek figyelmességének elismeréseként az EasyDNA-t kapta a vezető orvosi kereső, a WhatClinic.

whatclinic_award_icon113

A cég a VeryClinic nagyon kevés listáján szerepelt, hogy megkapja ügyfélszolgálati díját. A díjat csak olyan vállalatok kapják meg, amelyek bizonyítéktalanul hatékonynak bizonyulnak, és amelyek következetesen megfeleltek a WhatClinic szabványoknak. A díjat két évig egymás után örömmel fogadják.

Az EasyDNA nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfél-élményt nyújtson, amely megfelel az ügyfelek igényeinek. Folyamatosan javítjuk ezt azáltal, hogy felmérésekkel, kérdőívekkel és visszacsatolással keresi az ügyfelek visszajelzéseit, miután a kliensek spontán elhagyják tesztük befejezését követően. Kattintson ide, hogy megtekinthesse Whatclinic Award Certificate

WhatClinic – egy jobb klinikai választás

A 2006-ban alapított WhatClinic.com vezető orvosi keresőmotor segít az embereknek abban, hogy megbízható orvosi és egészségügyi szolgáltatásokat találjanak, ugyanakkor segítsen nekik összehasonlítani a klinikákat, hogy képes legyen kiválasztani azt, amit úgy érzik, hogy a legjobban megfelelnek a követelményeknek. A Whatclinic az angol nyelvű országokban használatos, havonta több mint 1 millió felhasználót lát. 2012-ben a WhatClinic kiterjesztette elérésüket weboldalak létrehozására Brazília és Mexikó számára.