Az általunk kínált apasági tesztelési szolgáltatások

Otthoni apasági teszt

Order Now 55 000 Ft-tól

Szerezze meg a szükséges választ még ma! Otthoni apasági tesztünk a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy meggyőződjön arról, hogy az állítólagos apa a gyermek biológiai apja. 21 genetikai markerekt tesztelve, az eredmények 99,99% -ban pontosak, maximális diszkrécióval kezelve.

Terhesség alatti apasági vizsgálat

Order Now 490.000.Ft-tól

EasyDNA Magyarország rendkívül pontos és 100%-ban biztonságos, non-invazív (magzati mintavétel nélküli), születés előtti, prenatális apasági tesztet kínál. A vizsgálatot legkorábban a betöltött 8. terhességi hetet követően lehet elvégezni a várandós anya esetében egyszerű vérvétellel. Rendelje meg még ma a DNS-tesztet a lelki nyugalma érdekében!

További kérdések az apasági tesztekkel kapcsolatban

Mit találok az apasági tesztkészletben? Hogyan vehetek DNS-mintát?
Mit az amit tartalmaz az apasági teszt költsége? 
Miért fontos az akkreditáció?
Vannak további kérdései?
Lehet-e apasági vizsgálatot készíteni anya nélkül?

Mit találok az apasági tesztkészletben? Hogyan vehetek DNS-mintát?

A készlet tartalmaz mindent, amire szüksége lehet a minták gyűjtésére a gyermek az anya és az állítólagos apa számára. A készlet tartalmának megtekintéséhez keresse fel a mintagyűjtése oldalunkat.

Mi az amit tartalmaz az apasági teszt költsége?

Az otthoni apasági teszt 55.000 ezer forintba kerül, ami az állítólagos apa és 1 gyermek tesztelésére szolgál. Ha az anya is részt szeretne venni a vizsgálaton vagy további állítólagos apákat vagy gyermekeket is meg szeretne vizsgálni, akkor a pontos költségeket a honlapunkon találhatja. Kedvezményt kínálunk olyan esetekben, amikor az ügyfelek 4 vagy több személyt érintő tesztet rendelnek.

 Miért fontos az akkreditáció?

Minden mintát ISO 1670 akkreditált laboratóriumban elemeznek, a legkorszerűbb genetikai azonosítási rendszerekkel, 16 különböző genetikai markert használva. Az eredmények 99,99% -ot meghaladó valószínűségeket biztosítanak az apaság és a kizárás 100% -ánál (ezek a valószínűségek az anyai minta által végzett vizsgálatokra vonatkoznak.) Ha az anya mintája nem szerepel, az eredmények garantálják a 99,9% -nál nagyobb valószínűségeket % + az apaság beillesztéséhez és 100% a kizáráshoz).

Vannak további kérdései?

Az EasyDNA Magyarország teljes körű titoktartást garantál az összes DNS-tesztre! További információért látogasson el a gyakran ismételt kérdések GYIK oldalára.

Lehet-e apasági vizsgálatot készíteni anya nélkül?

Az EasyDNA több apasági tesztet végez az anyai minta nélkül. Azonban arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy küldje el az anya DNS mintáját is, ha rendelkezésre áll. Ez segít nekünk abban, olyan eredményeket adni, amelyeknél nagyobb a valószínűsége az apaságnak. Az anya tesztelése plusz 15000 ezer forint ellenében történik.