A DNS-vizsgálat laboratóriumi akkreditációja és pontossága

Az akkreditáció a laboratóriumi technikai kompetencia ellenőrzésére és megerősítésére szolgáló eljárás. Az akkreditációs folyamatot rendszerint a cég külső könyvvizsgálói végzik el, és szabványos eljáráscsomagon alapulnak annak biztosítására, hogy az értékelés módszere következetes legyen minden egyes vizsgálat során. Az akkreditációs folyamat végső célja annak biztosítása, hogy a laboratórium technikailag képes legyen pontos DNS-tesztek készítésére következetes alapon.

Az EasyDNA-nál 2006 óta megalapoztuk hírnevünket a nemzetközileg akkreditált laboratóriumok által végzett pontos és megbízható DNS-tesztelésről.

DNS-tesztünk pontossága

A DNS-tesztek pontosságát az garantálja, hogy minden tesztünk 21 genetikai markert elemez . DNS-apasági teszt esetén az állítólagos apa biológiai apaságának megerősítése érdekében 20 genetikai markernek meg kell egyeznie a gyermekével. A 21. jelző a “nemi gén”, és meghatározza a vizsgált személy nemét.

Abban az esetben, ha az apasági teszt magában foglalja az anyát, a gyermeket és az állítólagos apát, a rendszereink garantálhatják azt az eredményt, amely 99,999% -ot meghaladó apasági valószínűséggel jár, így egyértelműen megerősíti az apaságot. Másrészt a “kirekesztés” esetében az apasági valószínűség 0%, így 100% -os pontosságot ad az állítólagos apa kizárásához.

Az olyan tesztek esetében, ahol az apasági tesztelés csak egy szülőt és a gyermeket foglal magában, az eredendő valószínűség az esetek többségében 99,99% -nál nagyobb, bár a fent említettnél pontosan meghatározott legkisebb valószínűség nem határozható meg előre.

Amint látja, ezek a rendkívül nagy valószínűségek garantálják a nyugalmát, hogy pontos DNS-tesztet nyújtunk, amely meggyőző bizonyítékot szolgáltat arról, hogy az állítólagos apa a biológiai apja vagy sem.

Minta DNS-vizsgálati eredmények

A DNS mintavételezési eredményeiben mindkettőn néhány mintajelentést adtunk meg, hogy megmutassuk Önnek, mi a DNS-teszt. Széles körű tájékoztatást nyújtunk a különböző típusú eredmények értelmezésében is.

Minőségbiztosítási garancia

Az EasyDNA-nál az elmúlt évtizedben több százezer egyedi DNS tesztet végeztünk. Építettünk egy jó hírnevet az iparágon belül, hogy a legmagasabb szintű minőségbiztosítási színvonalat nyújtsuk ügyfeleinknek, mind állami, mind magánszemélyek számára. DNS-tesztek pontossága  páratlan a DNS-vizsgálati iparban, és folyamatosan arra törekszünk, hogy ne csak ezt a termékszintet tartsuk fenn, hanem egy nagyon magas szintű ügyfélszolgálatot is. Csapatunk ügyfélszolgálati szakembereinek minden olyan ismerete és tapasztalata, amely ahhoz szükséges, hogy ügyfeleinket az egész DNS tesztelési folyamaton keresztül irányítsuk.

Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb szintű minőségbiztosítás iránt, függetlenül attól, hogy hol vagyunk.

Ha szeretne több információt kapni akkreditált DNS tesztelésünkről, látogasson el gyakran feltett kérdésekre, vagy lépjen velünk kapcsolatba az info@easydna.hu címen.