EasyDNA-ról

Cégünk és felső vezetésünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a DNS-tesztelés terén,  és közvetlenül dolgozik ezen a területen. Minden DNS-tesztet nemzetközileg akkreditált laboratóriumok vizsgálják, világszerte több mint 25 országban irodákat és ügynököket működtetünk. 

Minőségbiztosításunk

A minőség fontos a DNS-tesztelésnél és az EasyDNA-nál is, ezért biztos lehet abban, hogy a DNS-tesztet a legmagasabb szintű akkreditált laboratóriumokban végezzük, több tíz éves a területen szerzett tapasztalattal és a legmodernebb technológiával és berendezésekkel. Az Ön vizsgálatát szigorú ISO17025 iránymutatások szerint dolgozzák fel, amely biztosítja, hogy a megfelelő protokollt a laborok szigorúan  betartják. Az EasyDNA-nál nincs kompromisszum a minőséget illetően, és büszkék vagyunk arra, hogy sikeresen kiszolgálunk több mint ezer ügyfelet!

A rendelkezésre álló DNS-tesztek

Mivel az évek során a DNS-technológia és a genetikai tesztek is egyre jobban fejlődnek, az EasyDNA folyamatosan változó szakértelemmel igyekszik, hogy képes legyen a legfrissebb DNS-tesztetelései szolgáltatást  nyújtani ügyfeleinknek. Az otthoni DNS-teszt mellett az EasyDNA számos genetikai tesztet kínál, beleértve az apasági tesztelést, a kapcsolatfelmérést, a genetikai tesztelést és a prenatális DNS-vizsgálati lehetőségeket.

Törődünk Önnel

Az EasyDNA-nál is kiterjesztjük a minőség fogalmát arra, hogyan megfelelően kezeljük ügyfeleinket, és az ügyfelek elégedettsége kiemelkedő fontosságú.

Ügyfélszolgálati csapataink magasan képzettek és elérhetők a tesztelési folyamat során telefonon, e-mailen vagy Livechaton keresztül és készen állunk arra, hogy a tesztelési folyamat minél érthetőbb legyen. A tesztelési folyamat meglehetősen egyszerű, és részletesen elmagyarázunk mindent Önnek az elejétől a végéig.

Az egész folyamat végén kérjük ügyfeleinket, hogy értékeljék a szolgáltatás különböző elemeit, hogy folyamatosan javítsuk teljesítményünket. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint ezer visszajelzési űrlapot kapunk, ügyfeleink 94% -a ajánlja szolgáltatásainkat!

EasyDNA Magyarország: Facebook is vagyunk

Az EasyDNA Magyarország saját facebook oldala. Igen, minden szinten igyekszünk kapcsolatban állni az ügyfelünkkel. Tekintse meg frissítéseinket és a legutóbbi fejleményeket a DNS-tesztelés világában. Ha bármilyen észrevételt vagy kérdést szeretne hagyni, biztos lehet benne, hogy nagyon hamar választ kap kérdésére. Látogassa meg az EasyDNA Magyarország Facebook-t

Elérhetőség

Vevőszolgálati munkatársaink mindig válaszolnak a kérdéseire. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy Live chaten :

1036 Budapest,
Lajos utca 74-76

Tel: +36 20 5761861

Web: www.easydna.hu
E-mail: info@easydna.hu